Utbildning


[ux_banner height=”300px” bg=”2186″ bg_size=”original” bg_color=”rgb(255,255,255)” bg_pos=”53% 52%”]

[/ux_banner]
[row]

[col span__sm=”12″ padding=”15px 30px 15px 30px” margin=”-108px 0px 0px 0px” bg_color=”rgb(255,255,255)” animate=”fadeInUp”]

Utbildning

[row_inner v_align=”equal”]

[col_inner span__sm=”12″]

[row_inner_1]

[col_inner_1 span=”6″ span__sm=”12″]

Hitta ditt sätt att växa, även i det mest komplexa landskapet.

Vi på Sellegi anstränger oss för att våra kunder ska kunna bli ännu framgångsrikare än vad de redan är. Detta gäller även vårt utbildningserbjudande. Vi kan förklara koncepten bakom agile och lean för ditt företag, vare sig det gäller utvecklarna, marketing eller ledningen.

[/col_inner_1]
[col_inner_1 span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”1940″]

[/col_inner_1]

[/row_inner_1]

Certifierad partner

Vi blev partners med Scaled Agile 2014 och kan certifiera era medarbetare inom SAFe. När ni går denna typ av utbildning hos oss får ni förutom standardutbildningen även exempel från verkliga livet, från flera olika industrier. Oberoende av om ni behöver en översikt över SAFe-ramverket, eller mer detaljerad träning för roller som team member, Scrum master, product owner eller release train engineer, så kan vi leverera den rätta utbildningssessionen för er.

[gap]

Skräddarsydda kurser

Som din naturliga partner inom lean och agile, så kan vi bekräfta och förstå den stora variation av kontext som olika företag opererar i. Vi kan ta fram anpassade kurser som fokuserar på de speciella behov som din organisation har.

[gap]

Varför utbilda med Sellegi?

Att utbilda sig handlar om att skaffa sig värdefulla kunskaper och insikter. Det finns flera olika sätt att nå detta mål. Klassrumsutbildning är en användbar metod för att höja den generella kunskapsnivån om ett ämne, men för specifika behov så kan praktiska sessioner, simuleringar, problemlösning och workshops vara bättre metoder. På Sellegi så har vi omfattande erfarenheter av att tillhandahålla in-house-utbildning och workshops för olika typer av organisationer och industrier.

[/col_inner]

[/row_inner]

[/col]

[/row]