JIRA Software

Planera, följ upp och releasa världsledande programvara

Atlassians succé började med verktyget JIRA, som senare blev JIRA Software, JIRA Service Desk och Jira Core. JIRA Software är det världsledande mjukvaruutvecklingsverktyget som används av agila team. Verktyget används av över 35 000 företag.

JIRA Software är ett team collaboration-verktyg för team som utvecklar mjukvara, och även för de som teamet kommunicerar med: Andra utvecklare, produktägare, QA

Using Jira Software

Det spelar ingen roll om din agila resa innebär Scrum eller Kanban, eller om du fortfarande använder traditionella utvecklingsmetoder. JIRA Software är ett flexibelt verktyg som kan anpassas till alla typer av utvecklingsteam.

JIRA Software kan växa med dig. Det spelar ingen roll om ni är 10 eller mer än 10 000 medarbetare. Om du behöver skala upp, så finns appen/add-on:en Portfolio for Jira som ger dig en översiktsbild över alla projekt och team. Om du vill anpassa JIRA Software på andra sätt, så finns det tusentals appar/add-ons på Atlassian Marketplace att välja mellan.

JIRA Software kan integreras med andra utvecklingsverktyg och kan vara den informationshub som ger alla en och samma dynamiska bild över statusen för ditt nästa projekt eller din nästa release.

Jira Scrum Board

”JIRA Software gör det möjligt för oss att bygga och underhålla den bästa mjukvaran på marknaden” Daniele Farnedi, CTO Trulia.

Snabba fakta om JIRA Software:

  • Planera och följ upp utvecklingsarbete
  • Scrum och Kanban boards
  • Anpassningsbart arbetsflöde för issues i boards
  • Integrera med andra utvecklingsverktyg
  • Inbyggda rapporter som agila sprint burndown-grafer och planerad kontra verklig velocity över tid

Annan relaterad programvara från Atlassian:

  • Jira Service Desk – Användarvänlig och kraftfull programvara som underlättar support-hanteringen
  • Jira Core – Projekt- och ärendehanteringssystem för HR, marketing och liknande business teams
  • Confluence – Programvara för samarbete som ändrar hur team arbetar
  • Statuspage – Håll kunder och medarbetare informerade när tjänsten är nere


Sellegi
– din Atlassianpartner i södra Sverige (Malmö).

Atlassian Partner

Vill du ha en demo av JIRA Software, eller vill du bara diskutera dina JIRA Software-behov och utmaningar? Använd kontaktformuläret nedan!